Forma-1 Kanadai Nagydíj

A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön. Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio.


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones

Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben.

. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. Price XPB Images. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre.

Kanadai Nagydíj rajtrács. A nézők ismét megszavazták hogy ki volt a nap versenyzője. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol.

Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben. Versenyzők és csapatok helyezései. Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5.

Ez az esemény véget ért. Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. Carlos Sainz spanyol Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Lewis Hamilton brit Mercedes 3 Nyomtam ami a csövön kifért nem hagytam felesleges centiket a falak mellett. 2 days ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés.

2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj. Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig.

Próbáltam megelőzni Maxot mondta karrierje ötödik második helyét követően Sainz. 1 day agoF1 Hírek Forma1. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények.

A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról. 1 day agoForma 1 Kanadai Nagydíj. Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 1 day agoA Forma-1-es Kanadai Nagydíj dobogósai b-j. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos.

1 day ago1931 - F1. Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. 1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. Kanadai Nagydíj rajtrács. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját.

Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit.

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik.

Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány.

Meghátrált az FIA marad a delfinezés 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 2. Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. A Forma-1 hivatalos weboldalán minden verseny során szavazást indítanak hogy a rajongók megszavazhassák a nap versenyzőjét hogy szerintük ki az adott verseny legjobbja hiszen ez nem mindig egyezik.

16 hours agoA nézők elismerték Leclerc kanadai menetelését. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született.

Nem sokkal a Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése előtt bejelentették hogy mégsem alkalmazzák a Nemzetközi Automobil Szövetség technikai direktíváját a hétvégén. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd.

Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve.


Pin On Forma 1 2016


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Pin On Formula 1 Racers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel